Information om föreningens verksamhet

uppbird8Medlemsavgiften för år 2017.
Som ni säkert vet är medlemsavgiften i Uppvidinge Fågelklubb försvinnande låg. Avgiften för 2017 är 60 kr per år för medlemmar över 20 år, 10 kr för personer under 20 år och familjemedlemmar. Styrelsen arbetar ständigt med att hålla nere kostnaderna till minimala nivåer.

Många av Er passar på att ge en penninggåva av varierande slag. Styrelsen tackar för denna givmildhet.

Vårt bankgironummer är 5649-6755

Bidrag eller kommentarer till hemsidan kan sändas till:

Rolf Lilja
Sjösåsvägen 16, 360 42 Braås
Telefon: 0474 30716

Revisor
Lars Wähämäki Åsedavägen 11 360 76 ÄLGHULT

Hemsidan

Här kan du själv enkelt lägga in dina egna observationer eller ta del av andras. Totalt 572 (2015-02-22) observationer finns registrerade sedan starten i februari 2001. Noteringar från mars 2014 finns att läsa här under LokalObsar men övriga kan hämtas fram vid behov.

Dessutom importeras SVALAN-obsar från Uppvidinge kommun samt Sjösås, Dädesjö och Drevs församlingar sedan början av 2007. I denna tabell finns noterat 24 898 observationer per 2015-02-22.

Klubbtidningen som skickas ut till medlemmarna två gånger per år finns också att läsa under fliken Dokumentlänkar » Klubbtidningen. Verksamhetskalendern hålls alltid aktuell och snabba omplaneringar kan vara nödvändiga då t.ex. vädret ibland kan lägga hinder i vägen för en aktivitet.

Synpunkter på hemsidan tas tacksamt emot så vi kan underhålla och förbättra sajten efter hand.

Har ni i övrigt några önskemål eller synpunkter vad gäller fågelklubbens arbete, hör gärna av er till någon i styrelsen.

Styrelsen för Uppvidinge Fågelklubb

Hur man skriver in en lokalobs

Denna instruktion är anpassad för en smartphone:

Skriv in adressen www.uppvidingefagel.se i telefonen

1. Klicka på menyrutan längst upp till höger. I en telefon ser den lite annorlunda ut. BILD 1 Nr 1

2. Välj Admin i menyn som visas BILD 2 Nr 2

bild 22

3. Logga in med ditt lösenord. BILD 3 Nr 3.

bild 33

Öppna Meny igen enligt BILD 1 Nr 1
Välj nu LokalObsar i menyn enligt nedan

bild 44

Blädda neråt förbi lokalobsar till +Nytt och tryck på ikonen.

Du kan också välja en redan inmatad LokalObs om ikonen redigera visas på raden. Detta gäller dina egna obsar.

bild 4

Skriv in observationen: BILD 5